Udlejning af Katamaraner og sejlbåde i Italien

Skal ferieturen gå til Italien i år, så har vi alle muligheder for at give dig den perfekte sejlerferie.

Lej båd Italien.

Vi udlejer Katamaraner og sejlbåde i Italien nærmere bestemt: Nettuno ca. 80 km syd for Rom og Vincenzo syd for Pisa på fastlandet. Flere forskellige flyver til Rom direkte fra København eller Billund. Ned til Kr. 250,- hver vej pr. person. Du kan leje båd til de billigste priser på markedet, specielt april, maj, September og Oktober kan vi trylle med lejepriserne når du skal leje båd..

Lej båd Italien. Husk lige, det er stadigvæk vinter i Danmark. Vi er stukket af fra det hele. Kulden, de lange underbukser, mørket. Vi er hoppet om bord på en 40 fod Katamaran og skubber nu fra land. Snart er vi ude på havet. Vi har ferie. Nu begynder den rigtigt. Smilene siger alt. Det er stadig tidlig morgen, vejret er pragtfuldt, solen skinner fra en skyfri himmel, vinden er dog stadig lidt svag. Kaffen er på bordet og en enkelt klemme lavet af frisk brød fra bageren. En katamaran lægger sig ikke ned på siden under sejlads, så vi kan roligt have kaffen og brødet stå på cockpit bordet.  Kopperne står der stadig indtil frokosten.

Forestil dig :

Sol og blå himmel, Vejret er perfekt, vi glider frisk hen over det turkisgrønne vand med let vind i sejlene. Vi er på vej ud til Ventotene en Ø i Pontene øgruppen, nogle indbydende øer. Der findes  stadigvæk en lille havn bygget af slaver i Romertiden, de udhuggede granit sten fra dengang rundt om havnen er der stadigvæk. Da vi sidste gang lejede båd i Italien, fornemmede vi historiens vingesus, vi anduvede Ventotene efter mørkets frembrud, det var fascinerende, udefra var det mørkt, vi passerede molen drejede til styrbord fuld lys vi var inde midt i byen. Sea food middagen på havnen 5 skridt fra båden var perfekt.

Her ser du pladsforeholdene i havnen
Lavezzien i den gamle Romerske havn på Ventotene. Restauranten lige foran båden.