Lej en båd i Italien, enten Katamaran eller sejlbåd.

Vi tilbyder udlejning af både, så du kan få en helt særlig sejler oplevelse i Italien, se en masse smukke steder fra søsiden. F.eks. sejlads i det Tyrrenske Hav, som er havet ud for Vest Italien ud til Sardinien og ned til Sicilien. Der er mange skønne øer at besøge bl.a. Ventotene, Ponza, Palmarola, samt Capri, der er verdensberømt, bl.a. den blå grotte er et besøg værd. Capri har også en dejlig marina men den er svær at få en plads i uden booking, og der skal bookes i god tid.

Hele kystlinjen. Specielt Amalfi kysten og Napoli bugten er et besøg værd, men uanset hvilken rute I vælger vil en sejlerferie her give en masse oplevelser på nethinden, med spændende sejlads, en masse skønne steder at besøge, god mad og shopping.
Vi har billig bådudlejning i Nettuno og Tropea med katamaraner og sejlbåde. Fra April mdr. er vejret som Dansk sommer. Normalt over 20 gr. og masser af solskin. Trænger du / I til at komme afsted er der tilbud lige nu med billige priser i April kr. 1863,-  / € 250,- pr person ved minimum 8 personer. Se resten af priserne og lejeperioderne under de enkelte både.

Se turforslagene til nogle af øerne med videoer.  Turforeslag og videoerne finder du under  Nettuno          Bemærk det klare vand.

Tag på en facinerende Bådferie i Italien og følg Ulysses eventyr og rute, de samme havne fra Elba til Sardinien, fra Corsica til Ponza og fra Napoli til Capri. På en Charterbåd  har du på en prisbillig måde mulighed for at Opleve det bedste af Italien fra søsiden. Der er så mange skønne steder at besøge, Du vælger selv den rute du vil følge samt rækkefølgen af de steder du vil besøge. Med udgangspunkt i Nettuno ( Rom ) eller Tropea ( Medina )  er der utrolig mange valgmuligheder, venligst se turforeslagene med videoer til nogle af øerne under Nettuno og Tropea.

Tag på sejlerferie i Italien

En sejlerferie i Italiens Tyrrenske Hav er en oplagt mulighed for bådferie i Middelhavet. Afstanden mellem øerne er korte, sejladsen er behagelig i den blide og varme sommervind. der er rig mulighed for at udforske øerne, møde den venlige befolkning, spise et udsøgt måltid på en af de lokale restauranter eller bare sidde stille på en cafe eller bar og slappe af med en kølig øl eller et lifligt glas vin, mens du / I bare nyder hinanden.

Er du til oplevelsesrig sejlerferie i middelhavet nærmere betegnet Italien, gode oplevelser, god mad, og en lille en i hyggeligt selskab, så er muligheden her i en af vore Katamaraner eller sejlbåde. Se alle de skønne steder i Italien fra søsiden, samt total afslapning liggende for anker i en lille vig eller bugt beskyttet af høje klipper, eller i en attraktiv marina i en af de spændende byer på kysten. Der er mange spændende shopping muligheder for vore dejlige partnere, og mange små spændende steder for vi andre.

Kom på sejlerferie i Middelhavet

Sejl til og omkring de dejlige historiske øer i Italien f.eks. Stromboli eller Sardinien. Tag på en sejlerferie i Middelhavet og få en fantastisk oplevelse.