Lej en båd i Italien

Sejlerferie Middelhavet f.eks. Påskeferie i Italien 30 % rabat på bådleje i påsken samt resten af april. Brug båden som hotel. Garanteret havudsigt. Pris fra kr. 1956,- pr uge pr person ved 8 personer. Det er billigere end at bo på hotel. Med lidt held rammer termometret 19 gr. der er gennemsnitligt 210 solskinstimer i April. En rigtig vitamin D indsprøjtning.

Vi har Catamaraner til udlejning i Italien, både Dansk og Italiensk registrerede, fra 38 til 46 fod. Til udlejning med eller uden skipper. Normal udlejnings periode er fra lørdag til lørdag, en eller flere uger.

Vi har bådudlejning i Italien fra base havn Nettuno ca. 80 km syd for Rom. Til din næste sejlerferie i Middelhavet. Der er fly forbindelse hver dag fra Kastrup lufthavn direkte til Rom, Og flere gange om ugen direkte fra Billund. Vi arrangerer gerne afhentning i lufthavnen, og transport direkte til bådene i Marina di Nettuno, ellers er der direkte togforbindelse til Nettuno fra Rom’s hovedbanegård.  Vores partnere i Marina di Nettuno tager sig af jer gæsterne og bådene og giver de nødvendige instruktioner vedrørende bådene.

Nettuno er en dejlig by med masser af ting at se på :  Bl.a. Amerikaner kirkegården se artiklen fra danskerne der overvintrede på båd i Nettuno.

Du kan finde en masse informationer om Nettuno i Nettunoguide.dk Jo flere gange vi kommer til Nettuno des bedre syntes jeg om byen, den er ikke overrent af turister, og der findes en masse gode restauranter der serverer dejlig mad. Vi er meget glade for fisk, der er rigtig mange restauranter med fisk på menuen.