Tag på en facinerende Bådferie i Italien og følg Ulysses eventyr og rute, de samme havne fra Elba til Sardinien, fra Corsica til Ponza og fra Napoli til Capri. På en Charterbåd  har du på en prisbillig måde mulighed for at Opleve det bedste af Italien fra søsiden. Der er så mange skønne steder at besøge, Du vælger selv den rute du vil følge samt rækkefølgen af de steder du vil besøge. Med udgangspunkt i Nettuno ( Rom ) eller Tropea ( Medina )  er der utrolig mange valgmuligheder, venligst se turforeslagene med videoer til nogle af øerne under Nettuno og Tropea.

Tag på sejlerferie i Italien

En sejlerferie i Italiens Tyrrenske Hav er en oplagt mulighed for bådferie i Middelhavet. Afstanden mellem øerne er korte, sejladsen er behagelig i den blide og varme sommervind. der er rig mulighed for at udforske øerne, møde den venlige befolkning, spise et udsøgt måltid på en af de lokale restauranter eller bare sidde stille på en cafe eller bar og slappe af med en kølig øl eller et lifligt glas vin, mens du / I bare nyder hinanden.

Er du til oplevelsesrig sejlerferie i middelhavet nærmere betegnet Italien, gode oplevelser, god mad, og en lille en i hyggeligt selskab, så er muligheden her i en af vore Katamaraner eller sejlbåde. Se alle de skønne steder i Italien fra søsiden, samt total afslapning liggende for anker i en lille vig eller bugt beskyttet af høje klipper, eller i en attraktiv marina i en af de spændende byer på kysten. Der er mange spændende shopping muligheder for vore dejlige partnere, og mange små spændende steder for vi andre.

Kom på sejlerferie i Middelhavet

Sejl til og omkring de dejlige historiske øer i Italien f.eks. Stromboli eller Sardinien. Tag på en sejlerferie i Middelhavet og få en fantastisk oplevelse.