Velkommen til Kolding Lystbådehavn Nord, smukt beliggende i den tidligere kongeby med den gamle kongeborg, Koldinghus, der stolt knejser over byen. Havnen ligger i bunden af Kolding fjord, der er ca. 10 km lang og munder ud i Lillebælt. Når man kommer ind i bunden af fjorden, kan du vælge mellem Sydhavnen eller Nordhavnen. Begge havne er en del af den samlede Kolding Lystbådehavn, som er en af Danmarks største havne med over 900 pladser.

De to Marinaer ligger begge tæt på Kolding midtby, men har forskellige faciliteter. Kolding Lystbådehavn Nord, her er toiletter og bad. Sydhavnen marina syd, Her er toiletter og bad. Har I brug for at vaske, er der adgang til vaskemaskine og tørretumbler. Bad og vaskemaskine betales med kort, der fås i betalingsautomaten. Betaling af havneleje skal ske senest 1 time efter ankomst. Kode til wifi findes på billetten. OBS : Havnekontoret findes kun i Sydhavnen! Der er mastekran på begge havne. Nær Nordhavnen mod centrum finder I en Netto butik ca. 2 km væk. Ca. 20 minutters gang fra havnen finder I Koldings gågader med mange indkøbsmuligheder. 

Børn om bord Er I til længere ture, kan I fra Kolding Rutebilstation tage en bus til Legoland. Stationen ligger ca. 15 min. til fods fra havnen. Er man i Kolding, må man ikke snyde sig selv for de mange spændende oplevelser for både små og store. Tag på tur i Den geografiske Have med over 2.000 planter fra hele verden, rosenhave, læge- og krydderurtehave, tamme dyr og en legeplads til børnene. Benyt muligheden for at besøge Danmarks mest moderne kunstmuseum, Trapholt, med udsigt over Kolding Fjord. Bemærk at afstanden til museet er kortere fra Kolding Lystbådehavn Nord, end fra Sydhavnen. Se også hvilke andre kulturelle begivenheder og oplevelser byen byder på, nederst på siden, under ”Events nær havnen”. 

Tankning : Der findes et tankanlæg til diesel og benzin i Sydhavnen, med kreditkort betaling. Der kan tankes døgnet rundt. Indsejling ved mastekranen.