Bådudlejning Danmark

Vi udlejer vores catamaran Lagoon 410 S2 fra Kolding, og Salona 47 fra Ishøj. Lagoon 410 har 4 dobbeltkahytter med eget toilet og bad + 2 enkeltkahytter, 1 ude foran i hvert skrog. Se yderligere detaljer og udlejepriser under Lagoon 410 S2.

Salona 47 Har 2 store dobbeltkahytter med eget toilet og bad, + Master kahyt med eget luksus bad og toilet, dertil eget opholdsrum adskilt fra salonen. Aircondition, generator, Se yderligere detaljer og udlejepriser under Salona 47.

Catamaraner er utrolig populære til sejlerferie i Middelhavsområdet og Caribien. Sådanne multihull yachter giver en masse komfort og plads. I kan let være en grupper af venner og familier, I kan nyde det store dæk og fællesarealer, den store lyse salon, de mange opbevaringsmuligheder og komfortable kahytter. 3 eller 4 Kahytter med dobbeltseng og eget toilet med bruser. 2 enkelt kahytter ude foran 1 i hvert skrog. Catamaraner krænger ikke, så du kan have din kaffekop stående uden at rutsje væk. Catamaraner er utrolig nemme at manøvrere i havn med 2 motorer, og kan rotere om sig selv. Vi vil gerne ved bådudlejning i Danmark give mulighed for at leje en Katamaran en uge eller længere.

Fra Kolding er der mange skønne steder at besøge  inden for kort afstand, 10 mil ud af Kolding fjord så kan du vælge at dreje til styrbord eller bagbord. Til styrbord ned i det sydfynske øhav med alle de skønne steder at besøge, se turforslag.  Til bagbord mod Fynshoved, Samsø, rundt om fyn eller nordpå til Anholt. Se turforslag.