Bådferie i Danmark
Lej båd i Kolding. Gerne vores Catamaran. Kolding ligger for enden af Kolding Fjord, der er gode adkomstforhold til marinaerne, vi har pt. 2 stk. Marinaer Nordhavn og Sydhavn.  Vi ligger med Catamaranen i Nordhavnen ved Svineryggen. Der er der også normalt frie gratis parkeringspladser.

Fra havnen er der kun ca. 10 SM ud til Lillebælt,  men allerede i fjorden er der flere skønne pletter / Ankerpladser : Elvighøj – Paradisbugten – (Løverodde) mf. Catamaranen er en perfekt ankerligger :   der er god plads ombord til at røre sig på uden at side lårene af hinanden, du kan ha alt med, lave lækkert mad, bade osv.  Når du vil videre hiver du ankeret op med det elektriske ankerspil.

I Lillebælt kan du dreje sydpå eller Nordpå eller ligeud til Fænø sund med Middelfart’s marina eller  ligge i læ bag Fænø.  Der er også Borring vig på Fyn siden.  Sydpå finder du først Gl. Ålbo på Jyllandssiden  Rundt Flessing Flækøjet kan du besøge Hejlsminde en lille men utrolig hyggelig havn. Den kan vi kun anbefale, vi er der hver år. Hold til styrbord rundt om Brandsø fra Flessing Flækøjet så rammer du næsten direkte ind i havnen.

Derefter kommer Haderslev fjord, den er en sejltur værd, der er ikke meget plads så det er stål   genuaens tur.  Ind gennem fjorden er der mange gode ankerpladser, hvis man ikke vil helt ind til Haderslev.  Syd for Haderslev Kommer Årø og Årøsund.  Derfra skal man vælge om det skal være sydpå til Als Sønderborg  og ikke glemme den pragtfulde naturhavn i Dyvig, videre til Flensborg fjord. Osv. eller dreje østpå rundt om Fyn hvor Assens kommer først derefter sydhavsøerne med Marstal på Ærø samt den berømte Svendborg.  Og så ellers rundt om Fyn.

Havde vi sejlet Nordpå var vi først kommet til Middelfart Gamle havn der faktisk ligger næsten i Centrum af Middelfart, hvor der mange gange i løbet af sommeren er underholdning mv. på torvet. Glem ikke at før vi kommer til Middelfart skal vi under den gamle Lillebæltsbro,  Selv om den ser lav ud fra vandet, er der god plads til vores mast.  Videre Nordpå skal vi først under den nye Lillebælts bro, der er god plads, men imponerende er det. Længere nordpå er der Bogense på Fynssiden eller vi kan sejle ind til Vejle på Jyllands siden.

Videre Nordpå kommer Æble Ø  og så har vi Samsø ret forude.  Vi kan også dreje til Styrbord mod Fyns hoved og naturhavnen der.