Lej en båd

Lej en båd f.eks. vores Katamaran Lagoon 410 S2 med plads til max 10 personer

Der er bygget 283 stk. Lagoon 410 i alt, fra 1997 til 2006. deraf ca. 80 stk. faceliftet model 410 S2. Der er foretaget forbedringer af Lagunen 410 S2 på mange punkter : komfort, manøvredygtighed, sejlegenskaber, Let ændret salon layout, samt store vinduer i kahytterne. Alle skøder og fald er ført til cockpittet for lettere betjening. Den store hovedsalon med sin unikke panoramaudsigt hele vejen rundt. Og den store U-formede kabys med gasovn og 3 kogeblus, samt køleskab og køleboks viser tydeligt at Lagoon 410 S2 er designet til langfart under behagelige forhold. Der er 4 Kahytter med stor dobbeltseng og tilhørende eget toilet og bruser med varmt og kold trykvand. 2 enkelt kahytter ude foran en i hvert skrog. I alle dobbelt kahytter er der klædeskabe. Og masser af stuveplads. Der er stort kortbord i salonen med kortplotter og radioer placeret ovenover. Resten af navigations instrumenterne er placeret ved manøvre pulten. Båden har 2 indbyggede oliefyr for optimal komfort på en kold aften. samt wifi og fjernsyn til underholdning. I cocpittet er der stort lakeret cocpitbord med plads til 8. Bimini  over cocpittet for beskyttelse og læ.  På fordækket mulighed for solbadning på dæk eller trampolin.  Øvrigt udstyr : Selvstyrer, elektrisk ankerspil, Gummibåd med påhængsmotor, landstrøm, gangvej. Båden har 2 motorer til fremdrift 1 i hvert skrog, Volvo Penta 3 cyl. 2 x 40 HK. Er let at manøvre under havnemanøvrer, båden kan vende på en tallerken.

Vi sejlede Lagoon 410 S2 til Danmark fra Italien i 2019 og den er klar til udlejning fra uge 23 første uge i Juni. Vi anbefaler kun 8 personer om bord så der er god plads til alle.

I Juni måned er lejeprisen for 1 uge kr. 2765,- pr. person ved 8 personer ombord.

I Juli måned er lejeprisen for 1 uge kr.  3030,-  pr. person ved 8 personer ombord.

I August måned er lejeprisen for 1 uge kr. 2765,- pr. person ved 8 personer ombord.

I September måned er lejeprisen for 1 uge kr. 2100,- pr. person ved 8 personer ombord.

 

Hvis du ikke som minimum har duelighedbevis, og derudover den fornødne sejlerfaring,  kan vi også tilbyde båden med Dansk navigatør.

 

Katamaran i havn

 

 

 

Billeder :  Du kan se mange flere billeder af båden samt indretning under billeder.

Italien :  Vi har også Katamaraner og sejlbåde til billig udlejning i Italien Middelhavet.