Bådleje Italien, Lej båd i Italien

Udlejning af Katamaraner og sejlbåde i Italien

Skal ferieturen gå til Italien i år, så har vi alle muligheder for at give dig den perfekte sejlerferie.

Vi udlejer Katamaraner og sejlbåde i Italien nærmere bestemt: Nettuno syd for Rom og Tropea nord for Sicilien på fastlandet. Den nærmeste flyveplads for Tropea er Lamezia. F.eks. Ryanair flyver til Lamezia direkte fra Hamburg til meget fornuftige priser. Her i April / Maj 2019 € 67,- retur. Eller til Lamezia via Milano fra Billund eller Kbh. til under € 110,- retur. Flere forskellige flyver til Rom (Nettuno) direkte fra København eller Billund. Kr. 250,- hver vej pr. person. Vi har bådudlejning til de billigste priser på markedet, specielt april, maj, September og Oktober kan vi trylle med lejepriserne.

Forestil dig :

Sol og blå himmel, Vejret er perfekt, vi glider frisk hen over det turkisgrønne vand med let vind i sejlene. Vi er på vej ud til Ventotene en Ø i Pontene øgruppen, nogle indbydende øer. Der findes  stadigtvæk en lille havn bygget af slaver i Romertiden, de udhuggede granit sten fra dengang rundt om havnen er der stadigvæk. Da vi var der sidste gang fornemmede vi historiens vingesus, vi anduvede der efter mørkets frembrud, det var facinerende, udefra var det mørkt, vi passerede molen drejede til styrbord fuld lys vi var inde midt i byen. Seafood middagen på havnen 5 skridt fra båden var perfekt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Solen fanget i glasset

Husk lige, det er stadigvæk vinter i Danmark. Vi er stukket af fra det hele. Kulden, de lange underbukser, mørket. Vi er hoppet om bord på en 40 fod Katamaran og skubber nu fra land.      Snart er vi ude på havet. Vi har ferie. Nu begynder den rigtigt. Smilene siger alt. Det er stadig tidlig morgen, vejret er pragtfuldt, solen skinner fra en skyfri himmel, vinden er dog stadig lidt svag. Kaffen er på bordet og en enkelt klemme lavet af frisk brød fra bageren. En katamaran lægger sig ikke ned på siden under sejlads, så vi kan roligt have kaffen og brødet stå på cockpit bordet.  Det står der stadig når vi skal have frokost.