Lej en båd i Italien, enten Katamaran eller sejlbåd.

Vi tilbyder udlejning af både, så du kan få en helt særlig sejler oplevelse i Italien, se en masse smukke steder fra søsiden. F.eks. sejlads i det Tyrrenske Hav, som er havet ud for Vest Italien ud til Sardinien og ned til Sicilien. Der er mange skønne øer at besøge bl.a. Ventotene, Ponza, Palmarola, samt Capri, der er verdensberømt, bl.a. den blå grotte er et besøg værd. Capri har også en dejlig marina men den er svær at få en plads i uden booking, og der skal bookes i god tid.

Hele kystlinjen. Specielt Amalfi kysten og Napoli bugten er et besøg værd, men uanset hvilken rute I vælger vil en sejlerferie her give en masse oplevelser på nethinden, med spændende sejlads, en masse skønne steder at besøge, god mad og shopping.
Vi har billig bådudlejning i Nettuno og Tropea med katamaraner og sejlbåde. Fra April mdr. er vejret som Dansk sommer. Normalt over 20 gr. og masser af solskin. Trænger du / I til at komme afsted er der tilbud lige nu med billige priser i April kr. 1863,-  / € 250,- pr person ved minimum 8 personer. Se resten af priserne og lejeperioderne under de enkelte både.

Se turforslagene til nogle af øerne med videoer.  Turforeslag og videoerne finder du under  Nettuno          Bemærk det klare vand.